Verbouw woonhuis te Berlicum

Een traditionele boerderij woning wordt volledig gestript tot op het casco en krijgt een volledig nieuwe schil. Het bestaande volume wordt uitgebreid met een nieuwe aanbouw. Deze bestaat uit een hoog volume bekleedt met een rieten kap en een laag gedeelte afgewerkt met zwart gebrande houten geveldelen. De moderne vormgegeven uitbreiding zorgt voor een sterk contrast tussen het bestaande volume en de nieuwe uitbreiding. De bestaande schuur is ook onderdeel van de verbouw en wordt visueel onderdeel van het geheel.

vorige volgende
Getransformeerde woonhuis met daarachter de nieuwe uitbreiding

Getransformeerde woonhuis met daarachter de nieuwe uitbreiding

Het bestaande bijgebouw is ook onderdeel van de verbouw

Het bestaande bijgebouw is ook onderdeel van de verbouw

De achterzijde met de nieuwe uitbreiding, deels met verdieping, deels laagbouw

De achterzijde met de nieuwe uitbreiding, deels met verdieping, deels laagbouw

De uitbreiding met een gevel van zwart gebrand hout

De uitbreiding met een gevel van zwart gebrand hout

Het bestaande woonhuis voor de verbouwing

Het bestaande woonhuis voor de verbouwing